Our timeless design for the renovation of this office building has won 1st price in a competitive architectural design selection! With some simple adjustments to the facade, a facelift with impact has been given. The windows are straightened out in the existing serrated facade while the entrance is given a glass compartment featuring a spectacular ‘prisma’-elevation out of glass. The roof is transformed to a pavilion landscape and clearly stands out from the original construction. An elongated atrium connects the office floors and brings natural light deep into the building. The interior design is based on the ‘modern office as a meeting place’. Many facilities are offered to come together, such as informal workplaces, lunch facilities at the coffee bar on the roof and specially designed meeting rooms in sealed boxes in the atrium. Healthy and natural materials, much daylight and a green environment are key points for the interior space. It has a positive effect on the creativity of the employees and stimulates effectiveness. The design is timeless, quiet and elegant: the office of today.
Design: 2016 . client: APF ontwikkelingen . surface: 4440 m2 . 1st price